XIVA XONLIGI ARXIV HUJJATLARINING TADQIQ QILINISHI (A.L.Kun, P.Ivanov, M.Yo’ldoshevlar tomonidan ) - Saidrasul Xusanov (Miasto Przyszłości, 2023)
ushbu maqolada Xiva xonligi arxiv hujjatlarining tadqiq qilinishi haqida ma’lumotlar berilgan.