Zamonaviy Amerika Muhojirlik Adabiyotida Sergey Dovlatov Va Uning "Chemodan" Qissasi - Ismoilova Shaxnoza Aziz qizi (Miasto Przyszłości, 2023)
Mazkur maqolada Zamonaviy Amerika muhojirlik adabiyotida o’z o’rni va uslubiga ega Rus va Amerika adabiyoti yozuvchisi Sergey Dovlatov va uning o'ziga xos uslubi haqida to’xtalib o’tildi.Shu bilan birga uning "Chemodan" hikoyalar to'plami ham qisqacha yoritildi.