NEMIS TILIDA QO‘SHMA SO‘ZLARNING TURLARI VA XUSUSIYATLARI - Aziza Matnazarova Alisher qizi; Gavhar Tilovova Abdaxatovna (Miasto Przyszłości, 2023)
Ushbu maqolada qo‘shma so‘zlarning tilshunos olimlar tomonidan ajratilib ko‘rsatilgan turlari va ularning xususiyatlari haqida gap boradi. Bundan tashqari qo‘shma so‘zlarning turiga alohida misollar keltirilgan va ularning tahlillari haqida to‘xtalib o‘tilgan bo‘ib, lingvistik lug‘atlardan olingan ta’riflarga alohida ham ahamiyat qaratilgan.