MOLIYA VA IQTISODIYOT OʻRTASIDAGI TUSHUNCHA - Pozildinov Ilxomjon Azamjon o'g'li (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada Moliya tushunchasi nima? Hozirgi va qadimgi iqtisodiyot .Iqtisodiyot tarmoqlari, va ular haqida ozroq tushunchaga ega boʻlamiz.