OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA FANLARNI O’QITISHDA O’QUV MAQSADLARI ANIQLASHNING AHAMIYATI - Alisher Ergashevich, Ernazarov; Gʻiyos Samariddin oʻgʻli, Boliqulov (Miasto Przyszłości, 2024)
Maqolada talabalarning intellektual, mustaqil qobiliyatlarini rivojlantirish, pedagogik maqsad va vazifalarni aniqlashning mohiyati, o'quv mashg'ulotlarini loyihalash, o'quv mashg'ulotlarini tashkil etishda qo'llaniladigan zamonaviy usullar va boshqalar haqida so'z boradi.