QUYOSH ISTISH VA ISSIQ SUV TA’MINOTI TIZIMLARI - Mirzayev Sardorbek Zafarbek o’g’li; Азимов Араббой Муфтохиддин ўғли, Abobakirov Rustambek Abdumannob o’g’li, Axmadjonov Raximjon Raxmonali o‘g‘li (Miasto Przyszłości, 2024)
Quyosh issiqlik ta’minoti tizimlari deb isitish va issiq suv ta’minoti uchun quyosh nurlanish energiyasidan foydalanishga asoslangan tizimlariga aytiladi.