Davriy Kasrlarni Oddiy Kasrlarga Aylantirishning Ayrim Usullari - A. Satvoldiyev (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada “Boshlang’ich matematika kursi nazariyasi” fanida cheksiz davriy kasrlarni oddiy kasrlarga aylantirishning turli usullari haqida atroflicha fikr yuritilgan.