Korxonalarda moliyaviy risklarni boshqarishni rivojlantirish - Rizoyev Farrux Hikmatilloyevich (Miasto Przyszłości, 2024)
Bunday sharoitda, davlat tomonidan korxonalar xo‘jalik-moliyaviy faoliyatini tartibga solish, ularga turli imtiyozlar berish va qo‘shimcha moliyaviy resurslar bilan ta’minlash, korxonalarda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan risklarni kamaytirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Bu borada mamlakatimizda ham ko‘plab ijobiy ishlar amalga oshirilib kelinmoqda.