SHAHSNI TARBIYALASHDA JISMONIY TARBIYANING O‘RNI - Fotima G‘ulomjon qizi, Jonibekova (Miasto Przyszłości, 2024)
Maqolada shahsni tarbiyalashda jismoniy tarbiyaning o‘rni (aqliy tarbiya) to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.