UMUMIY O‘RTA TA'LIM MAKTAB O‘QUVCHILARIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Fahritdin Alisherovich, Asqarov; Ilhomjon Shavkat o‘g‘li, Yuldashev (Miasto Przyszłości, 2024)
Maqolada umumiy o‘rta ta'lim maktab o‘quvchilarida sog‘lom turmush tarzini shakllantirishning psixologik xususiyatlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.