MASHG‘ULOTNING ILMIY VA AMALIY HAMDA NAZARY USLUBIY ASOSLARI - Muxriddin Alisher o‘g‘li, Asqarov; Nigora , Oripova (Miasto Przyszłości, 2024)
SM va ISM larda sport trenirovkasi shaxsga xos bo‘lgan maksimal imkoniyat, texnik, taktik, jismoniy-ruhiy tayyorgarlik darajasi musobaqa jarayonida sport turi ixtisosligidan yuqori natijalarga erishish talablariga mos kelgan faoliyat tushuniladi.