BOLALAR JISMONIY TARBIYASIDA QO’LLANILADIGAN METODLARNING NAZARIY ASOSLARI - Ahliddin Alisher o’g’li , Asqarov; Iroda Abdulaziz qizi , Asqarova (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada bolalar jismoniy tarbiyasining maqsad va vazifalari, hamda, qo’llanilish uslublari, predmetlariga nazariy tavsif berilgan.