Konserogen Moddalar Va Ularning Tirik Organizmlarga Ta’siri - o’g’li , Omonov Doniyorbek Dilshodbek; Rustambekovna , Asqarova Munojat (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqolada konserogen moddalar, ularning paydo bo’lishi hamda tirik organizmlarga ta’sir mehanizmlari keltirilgan.