Milliy Qadriyatlarning O’smir Shaxsi Tarbiyasiga Psixologik Ta’siri - Ulug‘bek qizi, Baxtiyorova Umida (Miasto Przyszłości, 2024)
maqolada insondagi xarakter xususiyatlari, milliy tarbiya mazmuni, shaxs kamolotida milliy tarbiyalanganlik sifatlari, ularning o‘smir tarbiyasiga psixologik ta’siri, umuminsoniy xislatlarini quyidagi olti jihatlari va ularning mazmun mohiyatiga ko‘ra darajalari haqida ma’lumotlar bayon etilgan.