Internetga Kirish Huquqining Tarixiy Rivojlanishi Va Evolyutsiyasi - Asomiddin qizi, Teshayeva Gulira’no (Miasto Przyszłości, 2024)
Ushbu maqola Internetga kirish huquqining tarixiy rivojlanishi va evolyutsiyasi mavzusida tadqiqot olib borilib, ushbu mavzu doirasida Internetdan foydalanish huquqining nazariy asoslari, Internet inson huquqlarini amalga oshirish vositasi sifatida va Internetdan foydalanishga bo‘lgan huquqning tartibga solinishi: hozirgi holati va istiqbollari o‘rganilib, ushbu mavzuda tadqiqot olib borgan milliy va xorijiy olimlarning ilmiy ishlari tahlil qilinib, tegishli takliflar, ilmiy xulosalar qilindi.