Samarqand Viloyati Bo’yicha Xizmatlar Sohasini Kichik Biznes Asosida Rivojlantirish Va Samaradorligini Oshirish - Ulmasova Oygul Baxtiyorovna (Miasto Przyszłości, 2025)
Ushbu maqola Samarqand viloyatida kichik biznesni rivojlantirish va uning samaradorligini oshirish masalalarini yoritadi. Viloyat iqtisodiyotida kichik biznesning tutgan o‘rni, uning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar va mavjud muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, kichik biznes subyektlarining faoliyatini qo‘llab-quvvatlash bo‘yicha davlat dasturlari, moliyaviy ko‘mak va infratuzilmani yaxshilashga qaratilgan tavsiyalar muhokama qilinadi. Maqola kichik biznesni samarali boshqarish strategiyalari va innovatsion yondashuvlar orqali uning iqtisodiy o‘sishiga hissa qo‘shish usullarini ochib berishini izlandim.