Maktabgacha Yoshdagi Bolalarning Maktab Ta’limiga Nutqiy Tayyorlashda “Lulliya Doiralari” Vizual Texnologiyasidan Foydalanish - Batirjanovna , Tashmuhamedova Feruza (Miasto Przyszłości, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning maktab ta’limiga tayyorlash jarayonida innovatsion texnologiyalardan, xususan “Lulliya doiralari” texnoligiyasidan foydalanish usullari va uning samaradorligi haqida ma’lumot berilgan.